Terms & Conditions

Sarat Layanan lan Ketentuan

Sarat lan Ketentuan kanggo produk sing didol ing https://egay.shop.

Artikel 1 - Obyek

Iki istilah lan kahanan ngatur sales dening Egay Shop ing https://egay.shop.

Ringkesan

Situs web iki dioperasikake dening Egay Shop. Saindheng situs, istilah "kita", "kita" lan "kita" nyebataken Egay shop. Egay shop nawakake situs web iki, kalebu kabeh informasi, alat lan layanan sing kasedhiya saka situs iki kanggo sampeyan, pangguna, kahanan nalika sampeyan nampa kabeh syarat, kondisi, kebijakan lan notifikasi nyatakake ing kene.


Miturut ngunjungi situs kita lan / utawa mundhut soko saka kita, sing melu ing "Service" kita lan manut karo aturan lan kahanan ing ngisor iki ( "Terms of Service", "Katentuan Pangginaan supados"), kalebu sing istilah tambahan lan kondisi lan kawicaksanan referensi kene lan / utawa kasedhiya pranala. Istilah iki saka Service aplikasi kanggo kabeh kedhaftar saka situs, kalebu tanpa pangguna watesan sing browser, vendor, pelanggan, pedagang, lan / utawa kontributor isi.

Mangga maca iki Katentuan Pangginaan supados Service kasebut kanthi teliti, sadurunge ngakses utawa nggunakake situs web kita. Miturut ngakses utawa nggunakake sembarang bagéan saka situs, sampeyan manut karo Aturan iki Service. Yen sampeyan ora setuju kanggo kabeh aturan lan kondisi iki persetujuan, banjur sampeyan bisa ora ngakses situs web utawa nggunakake sembarang layanan. Yen iki Katentuan Pangginaan supados Service dianggep sing nawakake, acceptance wis tinulis winates kanggo Katentuan Pangginaan supados iki Service.

Sembarang fitur anyar utawa pribadi kang ditambahake kanggo nyimpen saiki uga bakalan Katentuan Pangginaan supados Service. Sampeyan bisa maneh versi paling anyar saka Katentuan Pangginaan supados Service ing sembarang wektu ing kaca iki. We cadangan hak kanggo nganyari, ngganti utawa ngganti bagean iki Katentuan Pangginaan supados Service by posting nganyari lan / utawa owah-owahan kanggo situs web kita. Iku tanggung jawab kanggo mriksa kaca iki periodik kanggo owah-owahan. Panjenengan nggunakake terus utawa akses menyang situs web ing ngisor iki posting owah-owahan dadi pamukiman owah-owahan sing.

Toko kita tuan rumah ing Shopify Inc. Padha nyedhiyani kita karo platform e-commerce online sing ngidini kita kanggo ngedol produk lan layanan kanggo sampeyan.

Pasal 2 - Ketentuan Online Store

Miturut sarujuk kanggo Katentuan Pangginaan supados iki Service, sampeyan makili sing ana ing paling umur mayoritas ing negara utawa propinsi panggonan, utawa sing ana ing umur mayoritas ing negara utawa propinsi panggonan lan sampeyan wis diwenehi kita idin kanggo ngidini saka dependents suntingan kanggo nggunakake situs iki.
Sampeyan ora bisa nggunakake produk kita kanggo maksud apa waé ilegal utawa ora sah utawa ora pareng, ing nggunakake Service, nglanggar hukum wae ing ukum (kalebu nanging ora winates kanggo hukum hak cipta).
Sampeyan ora kudu ngirimaken sembarang Cacing utawa virus utawa kode saka alam cilaka.
Jebule utawa nglanggar sembarang Ketentuan bakal nyebabake pamblokiran langsung Layanan sampeyan

Pasal 3 - Ketentuan Umum

We cadangan hak kanggo nolak layanan kanggo sapa kanggo alesan ing sembarang wektu.
Sampeyan ngerti sing isi (ora kalebu informasi kertu kredit), uga ditransfer unencrypted lan ndherek (a) transmisi liwat macem-macem topik lan (b) owah-owahan kanggo salaras lan ngganti syarat technical saka nyambungake jaringan utawa piranti. informasi kertu kredit tansah ndhelik sak transfer liwat jaringan.
Sampeyan setuju ngasilaken, duplikat, salinan, ngedol, resell utawa manfaat samubarang bagean ing Service, nggunakake Service, utawa akses menyang Service utawa kontak sembarang ing situs liwat kang layanan sing diwenehake, tanpa express ditulis ijin dening kita .
Heading digunakake ing persetujuan sing klebu kanggo penak lan ora bakal matesi utawa digunakake mengaruhi Katentuan Pangginaan supados iki.

Pasal 4 - Akurasi, Kluster lan Ketepatan Informasi

We are ora tanggung jawab yen informasi digawe kasedhiya ing situs iki ora akurat, lengkap utawa saiki. Materi ing situs iki diwenehake kanggo informasi general mung lan ora kudu migunaaké marang utawa digunakake minangka sawijine basis kanggo nggawe pancasan tanpa konsultasi sumber utami, luwih akurat, luwih lengkap utawa luwih pas wektune informasi. Sembarang percoyo ing materi ing situs iki ing dhewe resiko.
Situs iki bisa ngemot informasi sajarah tartamtu. Alexa sajarah, kudu, ora saiki lan diwenehake kanggo referensi mung. We cadangan hak kanggo ngowahi isi situs iki ing sembarang wektu, nanging kita ora tansah kanggo nganyari informasi sembarang ing kita. Sampeyan setuju sing tanggung jawab kanggo ngawasi owah-owahan kanggo kita.

Artikel 5 - Prices

Harga produk kita dituduhake ing Euros kabeh pajak sing klebu (PPN lan pajak-pajak liyane sing ditrapake ing tanggal urutan), kajaba digunakake sing dituduhake lan ora kalebu biaya pangolahan lan pengiriman. Ing cilik saka urutan menyang negara liyane saka metropolitan Prancis sampeyan yaiku pangimpor produk sing ana. Tugas-tugas kepabeanan utawa pajak lokal utawa pajak impor utawa pajak negara bisa dibayar. Hak kasebut lan jumlah ora tanggung jawab Egay shop. Iku bakal dadi biaya lan tanggung jawab sampeyan, ing syarat-syarat deklarasi lan pangiriman kanggo panguwasa lan awak saka negara sampeyan. We menehi saran supaya sampeyan takon babagan aspèk kasebut karo panguwasa lokal. Kabeh dhawuhe manawa asal-usule kasebut bisa dibayar ing Euro. Egay shop cadangan hak kanggo ngowahi harga ing sembarang wektu, nanging prodhuk bakal ditransaksikake miturut basis tarif sing ditrapake nalika wektu validasi urutan kasebut lan miturut ketersediaan. Produk tetep properti saka masyarakat Egay shop nganti kebak rega. Pènget: sanalika sampeyan kanthi fisik njupuk barang sing dhawuh, risiko mundhut utawa ngrusak prodhuk ditransfer menyang sampeyan.

Pasal 6 - Modifikasi Layanan lan Harga

Prices kanggo kita produk kanggo ngganti tanpa kabar subyek.
We cadangan hak ing sembarang wektu kanggo ngowahi utawa nyetop Service (utawa bagéan utawa isi kuwi) tanpa kabar ing sembarang wektu.
We bakal ora tanggung jawab kanggo sampeyan utawa kanggo pihak katelu kanggo maksud apa perubahan, owah-owahan rega, penundaan utawa discontinuance Service.

Artikel 7 - Produk utawa Layanan

produk utawa layanan tartamtu uga kasedhiya istimewa online liwat website. produk utawa layanan iki uga duwe jumlah winates lan tundhuk bali utawa ijol-ijolan mung miturut Privasi Bali kita.
Kita wis nggawe kabeh gaweyan kanggo nampilake kanthi tepat sabisa warna lan gambar produk kita sing katon ing toko. Kita ora bisa njamin menawa tampilan monitor komputer saka werna apa wae bakal akurat.
We cadangan hak, nanging ora kewajiban, kanggo matesi dodolan produk utawa Layanan kita marang wong, wilayah geografis utawa ukum. Kita bisa ngleksanani hak iki ing basis cilik-by-cilik. We cadangan hak kanggo matesi jumlah samubarang produk utawa layanan sing kurban. Kabeh nang produk utawa reregan produk sing kanggo ngganti ing kapan wae tanpa kabar, ing sawijine discretion kita subyek. We cadangan hak kanggo nyetop produk ing sembarang wektu. Sembarang tawaran kanggo maksud apa produk utawa layanan digawe ing situs iki roso sepi ngendi dilarang.
Aku ora njamin kualitas produk, layanan, informasi, utawa materi liyane dituku utawa dipikolehi sing bakal ketemu pangarepan, utawa sing kasalahan ing Service bakal didandani.

Artikel 8 - Pesenan

Sampeyan bisa ngurutake:

  • Ing Internet: https://egay.shop

Informasi kontrak kasebut diwenehake ing basa Inggris lan bakal dikonfirmasi ing paling anyar ing wektu validasi pesanan sampeyan. Egay shop cadangan hak ora ndhaftar pembayaran, lan ora ngonfirmasi supaya alesan apa wae, utamane yen masalah nyedhiyakake, utawa ing kasus kangelan sing ditampa.

Pasal 9 - Validasi urutan sampeyan

Sembarang ditampilake ing https://egay.shop situs web nimbali adhesi menyang Sarat lan Ketentuan saiki. Sembarang konfirmasi saka urutan nyebabake adhesion lengkap lan lengkap menyang kondisi umum saiki, tanpa pangecualian utawa cadangan. Kabeh data sing diwenehake lan konfirmasi sing direkam bakal dadi bukti bukti transaksi kasebut. Sampeyan nyatakake duwe kawruh sing sampurna. Konfirmasi pesenan bakal dadi tandhatangan lan panriman saka operasi sing dilakoni. Ringkesan informasi urutan sampeyan bakal disampekno karo alamat e-mail konfirmasi saka pesenan sampeyan.

Artikel 10 - Pembayaran

Kasunyatan pambalèkan pesenan sampeyan nyebabake sampeyan kudu mbayar rega sing dituduhake. Pembayaran saka tumbas sampeyan digawe kanthi kertu kredit kanthi protokol aman sing terenkripsi SSL.

Pasal 11 - Pengembalian dana, pengembalian & ijol-ijolan

Bali:
Kebijakan kita tahan dina 30. Yen dina 30 wis ilang wiwit tuku, sayangé, kita ora bisa menehi dhuwit utawa ijol-ijolan.

Kanggo layak kanggo bali, item sampeyan kudu ora dienggo lan ing kondisi sing padha sing ditampa. Sampeyan uga kudu ing kemasan asli.

Non-returnable items:

  • Kartu hadiah
  • Produk perangkat lunak undhuh
  • Sawetara barang perawatan kesehatan lan pribadi

Kanggo ngrampungake bali, kita butuh kuitansi utawa bukti tuku.

Mangga ora ngirim tuku maneh menyang pabrikan.

Ana kahanan tartamtu ing ngendi mung bayaran maneh sing diwenehake:

  • Barang apa wae ora ana ing kondisi asli, rusak utawa ilang bagian amarga ora amarga kesalahan kita
  • Sembarang barang sing dikembalikan luwih saka 30 dina sawise layang

Pembayaran maneh:
Sawise bali sampeyan ditampa lan dititi priksa, kita bakal ngirim email kanggo ngabari yen kita wis nampa item sing bali. Kita uga bakal menehi katrangan bab persetujuan utawa penolakan saka pengembalian dana.
Yen disetujoni, pengembalian dana maneh bakal diproses, lan kredit bakal diterapake kanthi otomatis ing kertu kredit utawa cara asli, sajrone wektu tartamtu.

Panyabahan pungkasan utawa ilang:
Yen durung nampa dhuwit, cek maneh akun bank maneh.
Banjur hubungi perusahaan kartu kredit sampeyan, bisa uga ditindakake sawisé pengembalian dana dikirim kanthi resmi.
Sabanjure kontak bank sampeyan. Ana asring sawetara wektu proses sadurunge mbalekaken dikirim.
Yen sampeyan wis rampung kabeh iki lan sampeyan durung nampa pembayaran maneh, hubungi kita kanthi ngeklik kene.

Sale barang:
Barang-barang sing dikontrak bisa didol adhedhasar rega kasedhiya.

Simpenan:
Kita mung ngganti item manawa rusak utawa rusak. Yen sampeyan kudu ngganteni kanggo item sing padha, kirim email ing hello@egay.shop.

Hadiah:
Yen item wis dicenthang minangka hadiah nalika dituku lan dikirim langsung menyang sampeyan, sampeyan bakal nampa hadiah hadiah kanggo nilai bali sampeyan. Sawise barang bali ditampa, sertifikat hadiah bakal dikirim menyang sampeyan.

Yen item ora ditandhani minangka hadiah nalika dituku, utawa panyedhiya hadiah wis dikirim menyang awake dhewe kanggo menehi sampeyan mengko, kita bakal ngirim pengembalian dana menyang panyedhiya hadiah lan dheweke bakal nemokake bab bali.

Shipping:

Sampeyan bakal tanggung jawab kanggo mbayar biaya pengiriman dhewe kanggo bali item sampeyan. Biaya pengiriman ora bisa dikembalikan. Yen sampeyan entuk mbayar mundur, biaya bali kapal bakal dicabut saka mbalek maneh.

Gumantung ing ngendi sampeyan manggon, wektu sing bisa ditindakake kanggo produk sing diowahi kanggo nggayuh panjenengan, bisa beda-beda.

Yen sampeyan ngeterake item liwat $ 75, sampeyan kudu nimbang nggunakake layanan pengiriman sing bisa dilacak utawa mundhut asuransi pengiriman. Kita ora njamin yen kita bakal nampa item bali.

Artikel 12 - Ketersediaan

Produk kita ditawakake anggere ditampilake ing https://egay.shop situs web lan ing watesan saham sing kasedhiya. Kanggo produk non-stocked, tawaran sing sah tundhuk kasedhiyan ing panyedhiya. Yen sampeyan ora kasedhiya ing prodhuk sawise nempatake pesenan sampeyan, bakal diwenehi saran liwat email. Urutan sampeyan bakal dibatalake kanthi otomatis lan ora ana debit bank.

Artikel 13 - Pangiriman

Produk dikirim menyang alamat pangiriman sing dituduhake sajrone proses pesanan, ing wektu sing dituduhake ing kaca konfirmasi urutan. Yen ngantia pengiriman barang, email bakal dikirim supaya sampeyan bisa mangerteni konsekwensi wektu pangiriman sing wis dituduhake. Ing kasus pengiriman dening operator, Egay Toko ora bisa tanggung jawab kanggo layang pungkasan amarga ora kasedhiya saka customer sawise sawetara usulan kanggo janjian. Ing kasus pangiriman ing njaba Uni Eropa, pajak tambahan bisa ditrapake miturut adat istiadat nalika masukake negara penerima panampa. Pajak iki minangka tanggung jawab wong sing nampa dhawuhe.

Pasal 14 - Akurasi Billing lan Informasi Akun

Kita nduweni hak kanggo nolak apa wae sing ditindakake. Kita bisa, ing discretion tunggal, mbatesi utawa mbatalake jumlah sing dituku saben wong, saben kluwarga utawa saben dhuwit. Watesan iki bisa kalebu pesenan sing diselehake ing utawa miturut akun customer sing padha, kertu kredit sing padha, lan / utawa pesenan sing nggunakake tagihan lan / utawa alamat pengiriman sing padha. Yen kita nggawe owah-owahan utawa mbatalake prentah, kita bisa nyoba ngabari sampeyan kanthi ngubungi alamat e-mail lan / utawa tagihan / nomer telpon sing disedhiyakake nalika dhata kasebut digawe. We nulis hak kanggo matesi utawa nglarang pesenan sing, ing paukuman tunggal kita, katon dilebokake dening dealer, reseller utawa distributor.

Sampeyan setuju kanggo nyedhiyani tuku saiki, lengkap lan akurat lan informasi kanggo kabeh tumbas digawe ing kita nyimpen akun. Sampeyan setuju kanggo sakcepete nganyari akun lan informasi liyane, kalebu alamat email lan nomer kertu kredit lan mati tanggal, supaya kita bisa ngrampungake transaksi lan kontak sampeyan perlu.

Kanggo luwih rinci, dhisik Privasi Returns kita.

Artikel 15 - Piranti Opsional

Kita bisa nyedhiyani sampeyan karo akses menyang pihak katelu liwat kang kita ora ngawasi utawa duwe kontrol utawa input.

Panjenengan ngakeni lan setuju yen kita nyedhiyani akses kanggo pribadi kuwi "minangka" lan "minangka dhuwur" tanpa JAMINAN, wujud utawa kahanan apa wae jinis lan tanpa wewengkon sembarang. Kita bakal ora hukuman punapa wae njedhul saka utawa hubungane kanggo nggunakake pribadi pihak katelu pilihan.
Panggunaan sing pribadi pilihan ana liwat situs iki tanggung resiko lan discretion dhewe lan sampeyan kudu mesthekake yen sampeyan sing menowo lan sarujuk saka istilah kang pribadi sing kasedhiya dening panyedhiya pihak katelu sing cocog (s).
Kita uga, ing mangsa ngarep, menehi layanan lan / utawa fitur anyar liwat situs web (kalebu, release alat lan sumber anyar).

Fitur anyar lan / utawa layanan kasebut uga kudu tundhuk Katentuan Layanan.

Pasal 16 - Pranala Pihak Ketiga

Isi tartamtu, produk lan layanan sing kasedhiya liwat Service kita bisa kalebu bahan saka pihak katelu.

pranala pihak katelu ing situs iki langsung sampeyan situs pihak katelu sing ora afiliasi karo kita. We are ora tanggung jawab kanggo nguji utawa ngevaluasi isi utawa akurasi lan aku ora njamin lan ora duwe hukuman utawa tanggung jawab kanggo maksud apa bahan pihak katelu utawa situs, utawa kanggo liyane bahan, produk, utawa layanan pihak katelu.
Kita ora tanggung jawab kanggo bebaya utawa kerusakan sing gegandhengan karo panggunaan utawa barang, layanan, sumber daya, isi, utawa transaksi liyane sing digawe karo situs web pihak katelu. Deleng maneh kawicaksanan kawicaksanan lan praktik pihak katelu kasebut lan manawa sampeyan ngerti sadurunge sampeyan lagi melu transaksi.

Keluhan, tuntutan, uneg-uneg, utawa pitakonan babagan produk pihak katelu kudu diarahake menyang pihak katelu.

Artikel 17 - Komentar Panganggo, Umpan Balik, lan Submisi Liyane

Yen, ing request kita, sampeyan ngirim ingkang tartamtu tartamtu (kanggo entri conto kontes) utawa tanpa panjalukan saka kita ngirim gagasan Creative, saran, usulan-usulan, plans, utawa bahan liyane, apa online, dening email, dening mail pos, utawa digunakake (bebarengan, 'komentar'), sampeyan setuju yen kita bisa, ing sembarang wektu, tanpa watesan, edit, salinan, nerbitaké, disebaraké, nerjemahake lan digunakake digunakake ing medium komentar sembarang sing maju kanggo kita. We are lan bakal ing ora tansah (1) kanggo njaga komentar ing kapercayan; (2) kanggo mbayar ganti rugi kanggo komentar; utawa (3) nanggapi kanggo komentar.
Kita, nanging ora tansah kanggo, monitor, ngowahi utawa mbusak isi kita nemtokake ing discretion kita Kabeh, nyerang, anceman, libelous, defamatory, porno, saru utawa digunakake objectionable utawa nerak intellectual property pihak utawa Katentuan Pangginaan supados iki Service .

Sampeyan setuju manawa komentar sampeyan ora nglanggar hak apa wae pihak katelu, kalebu hak cipta, merek dagang, privasi, pribadine utawa hak pribadi utawa hak kepemilikan liyane. Sampeyan luwih setuju manawa komentar sampeyan ora bakal ngemot materi libelous utawa ora sah, kasar utawa saru, utawa ngemot virus komputer utawa malware liyane sing bisa kanthi cara apa wae mengaruhi operasi Service utawa situs web sing gegandhengan. Sampeyan ora bisa nggunakake alamat e-mail palsu, pura-pura dadi wong liya saka sampeyan, utawa mislead kita utawa pihak katelu minangka asal saka komentar wae. Sampeyan pancen tanggung jawab kanggo komentar wae lan akurasi.

Kita ora tanggung jawab lan ora tanggung jawab kanggo komentar sing dikirim dening panjenengan utawa pihak katelu.

Artikel 18 - Informasi Pribadi

Pengajuan informasi pribadhi liwat toko diatur dening Kebijakan Privasi kita.

Pasal 19 - Kasalahan, Ketidakpatuhan, lan Omission

Sok-sok ana uga informasi ing situs kita utawa ing Service sing ngandhut amarga ana kesalahan panulisan, sing ora akurat utawa ngilangi sing bisa hubungané nang produk, reregan, promosi, nawakake, biaya kapal produk, kaping transit lan kasedhiyan. We cadangan hak kanggo mbenerake kasalahan, sing ora akurat utawa ngilangi, lan kanggo ngganti utawa nganyari informasi utawa mbatalake pesenan yen informasi ing Service utawa ing situs-situs sing gegandhengan iku pas ing sawayah-wayah tanpa kabar sadurunge (sakwise sing panjenengan kirim supaya) .

Kita ora tanggung jawab kanggo nganyari, ngganti utawa njlentrehake informasi ing Layanan utawa ing situs web sing gegandhengan, kalebu tanpa watesan, informasi pricing, kajaba sing diperlokake dening hukum.

Ora ana update utawa tanggal refresh sing ditrapake ing Layanan utawa ing situs web apa wae sing gegandhengan, kudu dijupuk kanggo nuduhake yen kabeh informasi ing Layanan utawa ing situs web sing gegandhengan wis diowahi utawa dianyari.

Artikel 20 - Dilarang migunakake

Saliyane larangan liyane minangka kasebut ing Terms of Service, sing dilarang saka nggunakake situs utawa isi: (a) kanggo maksud apa waé Kabeh; (B) kanggo solicit liyane kanggo nindakake utawa melok sembarang tumindak Kabeh; (C) kanggo nglanggar sembarang internasional, federal, angger provinsi utawa negara, aturan, hukum, utawa pranatan lokal; (D) kanggo nglanggar marang utawa nglanggar hak properti intelektual utawa hak properti intelektual liyane; (E) kanggo ngganggu, jorok, ngenyek, gawe piala, fitnah, fitnah, disparage, meden-medeni, utawa mbédakaké adhedhasar Jenis Kelamin, orientasi seksual, agama, kesukuan, lomba, umur, asal usul suku bangsa, utawa cacat; (F) kanggo ngirim informasi palsu utawa mblusukake; (G) upload utawa ngirimaken virus utawa jinis liyane kode angkoro sing bakal utawa bisa dipigunakaké ing sembarang cara sing bakal mengaruhi atanapi operasi Service utawa saka situs-situs sing gegandhengan, situs-situs liya, utawa internet; (H) kanggo ngumpulake utawa trek informasi pribadhi saka wong; (I) kanggo spam, phish, pharm, pretext, Spider, nyusup, utawa mindhah; (J) kanggo maksud apa waé saru utawa laku jina; utawa (k) ngganggu utawa circumvent fitur keamanan Service utawa situs-situs sing gegandhengan, situs-situs liya, utawa Internet. We cadangan hak kanggo siksa nggunakake Service utawa situs-situs sing gegandhengan kanggo nglanggar samubarang ulah dilarang.

Pasal 21 - Penafian Warranty; Batesan Tanggung Jawab

Aku ora njamin, makili utawa njamin yen sampeyan nggunakake layanan kita bakal Pêntil, pas wektune, aman utawa kesalahan-free.
Aku ora njamin menawa asil sing bisa dijupuk saka nggunakake layanan bakal akurat utawa dipercaya.

Panjenengan sarujuk dipun-saka wektu kanggo wektu kita bisa mbusak layanan kanggo suwé mesthi wektu utawa mbatalake layanan ing sembarang wektu, tanpa kabar kowe.
Sampeyan tinulis setuju yen sampeyan nggunakake, utawa kasekengan kanggo nggunakake, layanan ing resiko tunggal. Layanan lan kabeh produk lan layanan dikirim menyang sampeyan liwat layanan sing (kajaba minangka tinulis nyatakake dening kita) kasedhiya 'minangka' lan 'minangka dhuwur' kanggo nggunakake, tanpa perwakilan, JAMINAN utawa kahanan apa wae jinis, kawetu utawa diwenehake, kalebu JAMINAN kabeh diwenehake utawa kahanan MERCHANTABILITY, kualitas merchantable, fitness kanggo tujuan tartamtu, kekiatan, judhul, lan non-pelanggaran.
Ing Egay Shop, direktur, pejabat, karyawan, afiliasi, agen, kontraktor, interns, panyedhiya, panyedhiya layanan, utawa pemberi lisensi, Egay Shop bakal tanggung jawab kanggo samubarang bundhas, mundhut, pratelan utawa langsung, ora langsung, ora langsung, punitive, utawa kerusakan sing ditindakake samubarang, kalebu, tanpa watesan, keuntungan sing ilang, kasalahan sing ilang, kélangan data, biaya penggantian, utawa kerusakan sing padha, adhedhasar kontrak, tort (kalebu negligènten), tanggung jawab sing ketat, sampeyan nggunakake layanan utawa produk apa wae sing bakal digunakake kanthi nggunakake layanan iki, utawa kanggo pratelan liyane sing ana gandhengane karo nggunakake layanan utawa prodhuk apa wae, kalebu, nanging ora diwatesi, ing kasalahan utawa kekurangan apa wae ing konten apa wae, utawa samubarang mundhut utawa karusakan apa wae sing ditindakake minangka asil saka nggunakake layanan kasebut utawa isi (utawa produk) sing dikirim, dikirim, utawa digunakake digawe liwat layanan, sanajan menehi saran saka kamungkinan.

Amarga sawetara negara utawa yuridikid ora ngidini pambatasan utawa watesan tanggung jawab kanggo kerusakan utawa akibat sing penting, ing negara utawa yuridiksi kasebut, tanggung jawab kita bakal diwatesi kanthi maksimal sing diwenehake dening hukum.

Pasal 22 - Indemnifikasi

Sampeyan setuju kanggo indemnifikasi, mbela lan nyegah Egay Shop lan perusahaan induk, anak perusahaan, afiliasi, mitra, pejabat, direktur, agen, kontraktor, pemberi lisensi, panyedhiya layanan, subkontraktor, panyedhiya, interns lan karyawan, sing ora aman saka tuntutan utawa tuntutan, kalebu bayaran pengacara sing cukup, digawe dening pihak katelu amarga utawa nimbulake tindak pidana Ketentuan Layanan utawa dokumen sing digabungake kanthi referensi, utawa nglanggar hukum utawa hak pihak katelu.

Artikel 23 - Severability

Ing acara sing panentu Katentuan Pangginaan supados iki Service ditemtokake kanggo Kabeh, roso sepi utawa unenforceable, panentu bakal pancet dadi enforceable menyang ombone kebekan dileksanakake dening hukum, lan bagean unenforceable bakal dianggep bakal terpenggal saka Katentuan Pangginaan supados iki Service, netepake kuwi ora bakal mengaruhi sah lan enforceability samubarang pranata isih liyane.

Artikel 24- Penolakan

Kewajiban lan ayahan saka pihak sing dianggo sadurunge tanggal mandap bakal urip mandap iki persetujuan kanggo kabeh tujuan.

Istilah iki saka Service sing efektif kajaba lan nganti mungkasi dening salah siji utawa kita. Sampeyan bisa uga siksa Katentuan Pangginaan supados iki Service ing sawayah-wayah kanthi notifying kita sing ora ana niyat kanggo nggunakake Layanan kita, utawa nalika mandek nggunakake kita.

Yen ing paukuman sawijine kita gagal, utawa kita Suspect sing wis gagal, kanggo tundhuk karo istilah utawa panentu Katentuan Pangginaan supados iki Service, kita uga bisa siksa persetujuan iki ing sawayah-wayah tanpa kabar lan sampeyan bakal tetep tanggung jawab kanggo kabeh Jumlah amarga munggah kalebu tanggal mandap; lan / utawa patut uga nyangkal akses kanggo Services kita (utawa bagéan kuwi).

Pasal 25 - Seluruh Perjanjian

Gagal kita kanggo ngleksanani utawa dilakokaké sembarang nengen utawa panentu saka Katentuan Pangginaan supados iki Service ora bakal akehe Perubahan perjanjian tengen utawa panentu.

Istilah iki saka Service lan kawicaksanan utawa aturan operasi sing dikirim dening kita ing situs iki utawa ing bab menyang Service The persetujuan kabeh lan pangerten antarane aku lan kowe lan mrentah nggunakake Service, superseding sembarang perjanjian sadurunge utawa contemporaneous, komunikasi lan usulan-usulan , apa lisan utawa tinulis, antarane aku lan kowe (kalebu, nanging ora winates kanggo, sembarang versi sadurunge saka Terms of Service).

Sembarang sing ambigu ing interpretasi saka Katentuan Pangginaan supados iki Service ora bakal diterangke marang pihak drafting.

Pasal 26 - Tanggung Jawab

Produk sing diusulake sesuai karo aturan Prancis sing ditrapake. Tanggung jawab Egay Shop ora bisa dilebokake manawa ora mematuhi undang-undang negara ngendi produk dikirim. Sampeyan tanggung jawab kanggo mriksa karo panguwasa lokal babagan kemungkinan ngimpor utawa nggunakake produk utawa layanan sing arep ditindakake. Kajaba iku, Egay Shop ora bisa tanggung jawab kanggo kerusakan asil saka nyalahi panggunaan produk sing dituku. Pungkasane tanggung jawab Egay Shop ora bisa tanggung jawab kanggo nyenengake utawa karusakan ing Internet, kalebu istirahat ing layanan, gangguan njaba, utawa anané virus komputer.

Pasal 27 - UU sing ditrapake jroning kasus-kasus

Syarat Katentuan Layanan lan sembarang perjanjian sing bisa menehi sampeyan Layanan sing bakal diatur lan diajukake miturut hukum Prancis.

Basa kontrak iki minangka basa Inggris. Kahanan iki kudu miturut hukum Prancis. Ing kasus perselisihan, pengadilan Perancis bakal dadi mung kuwasa.

Pasal 28 - Kekayaan intelektual

Kabeh unsur situs https://egay.shop lan tetep properti intelektual lan ekslusif Egay Shop utawa pihak katelu sing wis sah Egay Shop kanggo ngeksploitasi. Ora ana sing duwe wewenang kanggo ngasilake, ngeksploitasi, nyebar, utawa nggunakake kanggo maksud apa wae, malah sebagian, unsur situs sing piranti lunak, visual utawa swara. Saben pranala prasaja utawa hypertext ditindakake kanthi keras tanpa persetujuan tertulis tinulis Egay Shop . Alasan eksklusif kanggo produk sing dituduhake minangka deskripsi kasebut minangka properti intelektual lan ekslusif Egay Shop. Saben wong utawa wong asli sing nyalin kabeh utawa bagean saka rancangan kasebut kudu tanggung jawab marang tuntutan hukum.

Pasal 29 - Ngganti Ketentuan Layanan

Sampeyan bisa maneh versi paling anyar saka Katentuan Pangginaan supados Service ing sembarang wektu ing kaca iki.
We cadangan hak, ing sawijine discretion kita, kanggo nganyari, ngganti utawa ngganti bagean iki Katentuan Pangginaan supados Service by posting nganyari lan owah-owahan kanggo situs web kita. Iku tanggung jawab kanggo mriksa website kita periodik kanggo owah-owahan. Panjenengan nggunakake terus utawa akses menyang situs web kita utawa Service ing ngisor iki posting saka owah-owahan kanggo Katentuan Pangginaan supados iki Service dadi pamukiman owah-owahan sing.

Artikel 30 - Informasi Kontak

Pitakonan babagan Syarat Layanan kudu dikirim menyang kita kanthi ngeklik kene.

en English
af Afrikaanssq Shqipam አማርኛar العربيةhy Հայերենaz Azərbaycan dilieu Euskarabe Беларуская моваbn বাংলাbs Bosanskibg Българскиca CatalàSuriname sing gampang Cebuanony Chichewazh-cn 简体中文zh-tw 繁體中文co Corsuhr Hrvatskics Čeština‎da Dansknl Nederlandsen Englisheo Esperantoet Eestitl Filipinofi Suomifr Françaisfy Fryskgl Galegoka ქართულიde Deutschel Greekgu ગુજરાતીht Kreyol ayisyenha Harshen Hausahaw Ōlelo Hawaiʻiiw עִבְרִיתhi हिन्दीhmn Hmonghu Magyaris Íslenskaig Igboid Bahasa Indonesiaga Gaeligeit Italianoja 日本語jw Basa Jawakn ಕನ್ನಡkk Қазақ тіліkm ភាសាខ្មែរko 한국어ku كوردی‎ky Кыргызчаlo ພາສາລາວla Latinlv Latviešu valodalt Lietuvių kalbalb Lëtzebuergeschmk Македонски јазикmg Malagasyms Bahasa Melayuml മലയാളംmt Maltesemi Te Reo Māorimr मराठीmn Монголmy ဗမာစာne नेपालीno Norsk bokmålps پښتوfa فارسیpl Polskipt Portuguêspa ਪੰਜਾਬੀro Românăru Русскийsm Samoangd Gàidhligsr Српски језикst Sesothosn Shonasd سنڌيsi සිංහලsk Slovenčinasl Slovenščinaso Afsoomaalies Españolsu Basa Sundasw Kiswahilisv Svenskatg Тоҷикӣta தமிழ்te తెలుగుth ไทยtr Türkçeuk Українськаur اردوuz O‘zbekchavi Tiếng Việtcy Cymraegxh isiXhosayi יידישyo Yorùbázu Zulu
{