Ukuran lan Ukuran Swimwear

Underwear lan Swimwear Size Chart egay

Cincin Ukuran Ukuran

Push Up Penis Pad - Brief - Gay Underwear

€ 19,99 € 26,99

Sampeyan Save € 7,00 (25 %)

Size Chart
100% SECURE PAYMENT SSL
Checkout Secure

fitur:

  • Bahan: Spandex, Cotton
  • Pinggang Tipe: Pinggang Rendah
  • Kain Kain: Cotton
  • Pad Removable ngarep
Wektu Pengiriman

Processing

Produk kita biasane kapal ing 1-5 BUSINESS dina (dina bisnis ora kalebu akhir minggu utawa preian).

Yen pesenan kalebu item populer sing ngalami masalah nyedhiyakake stok, urutan bisa njupuk antarane 5 - 10 dina bisnis kanggo proses.

Shipping

Wigati dicathet wektu pengiriman bakal kena pengaruh adat, logistik, liburan lan musim.

Cara Pengiriman Wilayah Pengiriman Wektu (Estimasi Business Days)
free Shipping Amerika Serikat 8 - 35
Kanada * 12 - 35
Inggris, Prancis, Spanyol, Jerman, Belanda, Ukraina, Jepang, Belgia, Denmark, Finlandia, Irlandia, Norwegia, Portugal, Swedia, Swiss 10 - 40
Brasil, Argentina, Chili, Peru, Kolombia 15 - 45
Kabeh Negara Liyane 15 - 50

Wektu pengiriman ing ngisor iki beda-beda adhedhasar produk sing sampeyan karepake, 90% wektu bakal njupuk wektu luwih cendhek tinimbang wektu maksimum sing didaftarake ing ndhuwur.

* Wigati dicathet menawa amarga wektu nyegah ekstra sing dileksanakake dening Kanada Agency Agency Agency, paket internasional standar bisa nganti 3 sasi teka Kanada saka warehouses kita ing Asia.

Pangiriman & Pangunggahan

Kebijakan Pengiriman Global

We offer Gratis ongkir Worldwide kanggo saben item, ora ana tuku minimal.

Kabeh pesenan dikenani biaya khusus lan tugas kaya sing ditegesake dening negara impor. Biaya bea cukai lan bea ora kalebu ing urutan lan / utawa total pengiriman.

Egay Shop ora tanggung jawab kanggo biaya sing gegandhengan karo impor. Kabeh biaya kudu dibayar dening panampa paket.

Item sampeyan bisa teka ing macem-macem paket, tanpa biaya ekstra.

Mangga dipasthèkaké manawa alamat sing panjenengan tulis bener.

Sawise pesanan dikirim, sampeyan bakal nampa konfirmasi pengiriman liwat email kanthi nomer pelacakan.

ngasilake Privasi

Yen sampeyan ora sakabehe wareg karo tuku, sampeyan bisa ngenteni produk kasebut ing dina 30 kanggo ngasilake produk lengkap.

Biaya pengiriman ora bisa dikembalikan lan sampeyan bakal tanggung jawab kanggo mbayar biaya pengiriman dhewe kanggo bali item sampeyan. Yen sampeyan entuk mbayar mundur, biaya bali kapal bakal dicabut saka mbalek maneh.


en English
af Afrikaanssq Shqipam አማርኛar العربيةhy Հայերենaz Azərbaycan dilieu Euskarabe Беларуская моваbn বাংলাbs Bosanskibg Българскиca CatalàSuriname sing gampang Cebuanony Chichewazh-cn 简体中文zh-tw 繁體中文co Corsuhr Hrvatskics Čeština‎da Dansknl Nederlandsen Englisheo Esperantoet Eestitl Filipinofi Suomifr Françaisfy Fryskgl Galegoka ქართულიde Deutschel Greekgu ગુજરાતીht Kreyol ayisyenha Harshen Hausahaw Ōlelo Hawaiʻiiw עִבְרִיתhi हिन्दीhmn Hmonghu Magyaris Íslenskaig Igboid Bahasa Indonesiaga Gaeligeit Italianoja 日本語jw Basa Jawakn ಕನ್ನಡkk Қазақ тіліkm ភាសាខ្មែរko 한국어ku كوردی‎ky Кыргызчаlo ພາສາລາວla Latinlv Latviešu valodalt Lietuvių kalbalb Lëtzebuergeschmk Македонски јазикmg Malagasyms Bahasa Melayuml മലയാളംmt Maltesemi Te Reo Māorimr मराठीmn Монголmy ဗမာစာne नेपालीno Norsk bokmålps پښتوfa فارسیpl Polskipt Portuguêspa ਪੰਜਾਬੀro Românăru Русскийsm Samoangd Gàidhligsr Српски језикst Sesothosn Shonasd سنڌيsi සිංහලsk Slovenčinasl Slovenščinaso Afsoomaalies Españolsu Basa Sundasw Kiswahilisv Svenskatg Тоҷикӣta தமிழ்te తెలుగుth ไทยtr Türkçeuk Українськаur اردوuz O‘zbekchavi Tiếng Việtcy Cymraegxh isiXhosayi יידישyo Yorùbázu Zulu
{